Relocatiepakketten

Verhuizen naar België?

Bij SUKASA zijn we gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide relocatiediensten die speciaal zijn afgestemd op zakenreizigers en professionele atleten, zodat zij zich op hun project kunnen richten terwijl wij de complexiteit van hun relocatie afhandelen.
Ons team is toegewijd om een vlotte verhuizing naar België te garanderen.

Relocaties naar België

Heb je tijdelijke huisvesting nodig, hulp bij het vinden van een huurwoning op lange termijn die aan je behoeften voldoet of hulp bij het administratieve gedeelte van je verhuis?

Sukasa is gespecialiseerd in specifieke verhuisoplossingen voor expats die naar België verhuizen.

Onze klanten zijn zakenreizigers die naar Antwerpen komen voor een project in de haven of professionele atleten die onze voetbalploegen komen versterken.

Of we nu 100 mensen moeten huisvesten voor een werkproject of 1 CEO die op zoek is naar unieke huisvesting, wij kunnen het allemaal.

SUKASA is er om je verhuizing naadloos en probleemloos te laten verlopen.

Laat ons de logistiek afhandelen zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het begin van het volgende hoofdstuk van jouw leven.

Sukasa is een Globexs merk

Sukasa werd opgericht in 2022 en maakt deel uit van de Globexs Group.

De drijvende krachten achter Sukasa zijn Ines De Cuyper en Lodewijk Cuypers.

Premium relocaties voor professionele sportclubs

Voetbalclubs worden geconfronteerd met tal van uitdagingen bij het werven van toptalent, maar één van de meest kritieke aspecten is huisvesting.

Bij SUKASA zijn we gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide diensten die speciaal zijn afgestemd op professionele voetbalspelers, zodat zij zich op hun spel kunnen richten terwijl wij de complexiteit van hun verhuizing afhandelen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het huisvesten van expats, zakenreizigers en professionele atleten en onze uitgebreide kennis van de Belgische huurmarkt zijn wij de perfecte match voor het huisvesten van uw team!

Verhuizen kan een uitdagende ervaring zijn, maar dat hoeft niet.

SUKASA doet er alles aan om het proces voor je spelers zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Door voor ons te kiezen kan je club ervoor zorgen dat je spelers de best mogelijke start hebben in hun nieuwe omgeving, zodat ze zich kunnen concentreren op wat ze het beste kunnen: wedstrijden winnen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we je club kunnen helpen met het leveren van verhuisservices van wereldklasse aan je spelers.

Contact us for more information